Operatore Logjistike

Punajuaj
  • Post Date: December 30, 2021
  • Apply Before: May 28, 2022
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

Kompania Ferra & Co Shpk  me vendodhje Shkozet, Durres me nje eksperience 28 vjecare ne importin-exportin dhe distribucionin e produkteve ushqimore ne kuader te zgjerimit te stafit te saj kerkon te punesoje “Operatore Logjistike” (Femer)

Kantidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme :

Arsimimi i mesem (ose i larte)

Eksperianca nuk eshte kusht i domosdoshem

Te jete e komunikueshme dhe e afte per te punuar ne grup

Te jete korrete , e pergjegjshme dhe e shkathet

Te jete me vendbanim ne Durres

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe pagese e kenaqshme

Per te aplikuar ju ftojme te dergoni CV-ne tuaj ne adresen e emailit shpresa.harka@ferra.al

ose te na kontaktoni ne nr e cel : 0682046556

Ju mirepresim !

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.