Operatore ne GJuhen Shqipe

Punajuaj
  • Post Date: January 5, 2022
  • Apply Before: May 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Red Group eshte kompani telemarketingu e cila tregton me shumice dhe pakice suplemente ushqimore dhe produkte parafarmaceutike kerkon:

Operatore ne gjuhen shqipe.

Operatoret do bejne shitje nepemjet telefonit,gjuha eshte shqip.

Thirrjet jane inbound/outbound.

Vendosja dhe arritja e targetit te shitjeve.

Me/pa eksperience.

Minimalisht arsimi i mesem.

Puna 6 orareshe.

Paga 30’000+bonuset.

Te interesuarit te nisin cv prane ad se emailit: hr@redgroup.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.