Operatore Servisi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 44
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Operatore ne Servis

Detyrat

1-Regjistrim dhe Plotesim I Id te klienteve ne Sistemin e Servisit Globe
2-Regjistrim i faturave
3-Menaxhim i maredhenieve me Tekniket, Transportuesit dhe ndjekja e puneve te tyre ditore.
4-Pritja e klienteve

Kualifikimet

1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete aftesi per te punuar ne grup.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
5-Person energjik, me iniciative dhe I pergjegjshem.
6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat :
Email : hr@globe.al
whatsapp: 0676027237

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.