Operatore shitje Vodafone Shop

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 30, 2021
  • Applications 0
  • Views 42
Job Overview

Log in Albania Sh.P.K eshte krijuar ne vitin 2004 dhe operon ne nje sere fushash te ndryshme sherbimi duke perfshire Qeradhenien e Makinave nepermjet Franchises se prestigjozit Surprice Cars, i cili na ka besuar ekskluzivitetin e perdorimit te brandit nderkombetar ne te gjithe Ballkanin; Sherbimet Doganore ne te gjithe territorin e Shqiperise; Operatorin Turistik si dhe Dealer te Vodafone Albania.
Log in Albania eshte ne kerkim te kandidateve potenciale per rolin “Operatore Shitjesh – Vodafone Shop Durres”
.

Detyrat

Qellimi i Pozicionit:
Te prezantoje dhe te realizoje shitjen e sherbimeve dhe produkteve te ofruara ne dyqanin Vodafone duke synuar permbushjen e objektivit mujor te shitjes dhe sherbim te shkelqyer ndaj Klientit.
•Arritja e objektivave sasiorë dhe cilësorë te percaktuara nga kompania.
•Promovon produktet dhe shërbimet e Vodafone sipas politikes se miratuar.
•Zbaton procedurat dhe politikat e kompanisë në një mënyrë sa me korrekte.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe Aftesite:
Edukimi: Diplome Universitare.
Experienca: Minimalisht 0-2 vite eksperience pune ne shitje.

Aftesite:
•Aftesi shume te mira komunikuese.
•Aftesi shume te mira ne shitje.
•Te kete shpirt skuadre dhe te jete i orientuar drejt arritjes se rezultateve.
•Te jete i afte te krijoje marredhenie shume te mira me Klientet, duke ofruar sherbim te shkelqyer ndaj Klientit.
•Njohuri te mira te gjuhes angleze.
•Te kete pasion ndaj teknologjise.

Nese jeni te interesuar, ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen supervisor@loginalbania.al duke vendosur si subjekt “Aplikim per Operatore Shitje -Vodafone”.
Vetem kandidatet te cilet perzgjidhen do te kontaktohen.
Te gjitha aplikimet do te trajtohen ne konfidecialitet te plote!

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.