Operatore te gjuhes Angleze

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 13, 2021
  • Applications 0
  • Views 80
Job Overview

URGJENTE!!
Kompania Prosper Sales, nje kompani lider ne fushen e telekomunikacionit
kerkon me urgjence operatore te gjuhes Angleze me eksperience.

Nese jeni nje njohes i mire i gjuhes shfrytezoje pontencialin tuaj duke u bere pjese e skuadres se Prosper Sales.

Ne ju ofrojme:

-Kushte teper te mira pune
-Kontrate te rregullt pune
-Ambient teper miqesor dhe dinamik
-Pagat dhe bonuset me te larta se ne cdo vend tjeter.
-Mundesi rritje ne detyre
Ju mbetet vetem te aplikoni!!!

Na shkruani ne whatsapp ose na telefononi ne nr tone te kontaktit 0694496372
ose duke derguar CV tuaj ne emailin: hr.prospersale@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.