Operatore te gjuhes Greke

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 23, 2021
  • Apply Before: January 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 5
Job Overview

On-ergeia kerkon operatore te gjuhes Greke.
Nese jeni njohes i mire i gjuhes dhe keni eksperience shfrytezojeni potencialin qe ju keni duke u bere pjese e On-ergeia.

 

Ne ju ofrojme:
* Kushte shume te mira pune
* Ambient teper miqesor e komod per te punuar
* Mundesi rritjeje profesionale
* Page baze e bonuset me te larta e konkuruese ne tregun e punes

Na telefononi ne nr tone te kontaktit: +355 69 819 7421

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.