Operatore turistike, udhetimesh

Punajuaj
 • Post Date: March 29, 2022
 • Apply Before: August 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 20
Job Overview

Operatore turistike dhe udhetimesh ne agjensi turistike dhe udhetimesh e cila operon ne fushen e udhetimeve dhe turizmit qe prej vitit 2010.

Detyrat

 • Kordinimi dhe plotesimi i kerkesave te klientit persa i perket sherbimeve si bileta trageti avioni autobusi makina me qera siguracione dhe paketa turistike.

Kualifikimet

 • Te kete mbaruar studimet bachelor.
 • Te kete eksperience te meparshme ne agjensi udhetimesh dhe turistike te njohe programet baze te siteve te avioneve trageteve dhe paketat turistike te jete e komunikueshme dhe e afte si dhe te jete e pergjegjshme me klientin.
 • Te jete korrekte dhe e shkathet si dhe e komunikueshme t’i pergjiget klientit ne kerkesat e tij rreth sherbimeve tona te lartpermedura.

Paga e kenaqshme dhe bonuse ne baze te punes.

Ju lutem aplikoni me CV tuaj tek emaili: rivareci@gmail.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.