Partner Biznesi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Applications 0
  • Views 111
Job Overview

Dëshiron të bëhesh Partner Biznesi në një nga industritë më fitimprurëse (Industrinë Imobiliare), në një zyrë me përqindjet më të mira në treg?

Zyra Century 21 Impact ofron mundësinë e zhvillimit të karrierës suaj pranë nesh.
Zhvillimi dhe zgjerimi i partnerëve tanë është një ndër projektet më ambicioze që kompania jonë ka.
Si rrjeti lider i industrisë imobiliare në rajon, me 33 zyra në Shqipëri dhe Mal të Zi, ju do të diferencoheni me standardin tonë të artë duke zhvilluar aftësitë tuaja profesionale.
Nëse ëndrra juaj është të jeni sipërmarrës i biznesit tuaj dhe keni eksperiencë në këtë fushë, atëherë e ardhmja juaj është me Century 21.


Investoni kohën dhe ambicien tuaj në ekspertizën tonë dhe aplikoni sot si Partner Biznesi.

Përfitimet janë të mëdha, bashkohuni me Century 21 Albania si marka më e njohur dhe më e respektuar në botë.

Nis karrierën e vërtetë! Apliko tani duke dërguar CV tënde.
Cel: +355686039100
Email: info@c21impact.al
Adresa: Rruga e Dibrës, Kompleksi Arlis pranë Farmacisë Nr. 10 Tiranë, Albania.

Cel. : 0686039100

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.