Pasticier / Ndihmes Kuzhinier

Punajuaj
 • Post Date: January 10, 2022
 • Apply Before: May 11, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Kuzhiner.   Pasticier / Ndihmes Kuzhinier 

Detyrat

Detyrat Kryesore

 • Meson te pergatise te gjithe artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave te percaktuara
 • Mat dhe perzien perberesit sipas formules standarte per te pergatitur ushqimin nen mbikqyrjen e supervizorit (Chef de Partie) ose zevendesuesit te tij.
 • Pergatit (mis-en-place) ushqimin ashtu si kerkohet.
 • Merr pjese ne udhezimet qe jepen mbi politikat dhe standartet e kontrollit te racionit ne pjate.
 • Magazinon te gjithe artikujt ushqimore sipas procedurave te percaktuara.
 • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se Hotelit.
 • Pastron dhe ruan pajisjet, enet e kuzhines dhe frigoriferet e medhenj.  

Kualifikimet

 • Eksperience ne kete fushe minimumi 3 vjecare.

Per ta aplikuar kandidatet duhet te dergojne nje CV ne adresen: hr@plazatirana.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail. *Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do ti shperndahet asnje pale te trete.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.