Perfaqesues Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: December 29, 2021
 • Apply Before: May 27, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Kompania Kadiu sha lider në industrinë automotive është në rritje të vazhdueshme dhe në zgjerim të pikave të saj të shitjes në të gjithë vendin.
Për këtë arsye kompania kërkon Përfaqësues Shitjesh, 
për qytetin e Tiranes.

Detyrat

 • Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise.
 • Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës.
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes.
 • Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri.
 • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave.
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kualifikimet

 • Te kete arsim te larte (preferohet fusha e inxhinieriese ose shkencat ekzakte).
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te kete deshire per te mesuar.
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit.
 • Te jete me banim ne Tirane.
 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional.
 • Vend pune modern dhe të sigurte.
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt dhe ne rritje te vazhdueshme, ne perputhje me progresin e bere.
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e e-mailit; hr@kadiu.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.