Perfaqesues Shitjesh-Banak

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 29
Job Overview

ITE Grup paraqitet në tregun shqiptar si një nga firmat kryesore për materiale elektrike, pajisje elektronike dhe telekomunikacionit. ITE Grup në rolin e distributorit në Shqipëri, është përfaqësuese e firmave nga më prestigjiozet në botë.Partnerët tanë të rëndësishëm janë: Schneider Electric, Philips,General Electric, Vimar, Bosch etj. Partneret e zgjedhur paraqesin në çdo kohë cilësi të produkteve dhe shërbimeve të tyre, duke ofruar standarde të larta dhe garantuar suksesin e ITE Grup. Shoqëria projekton dhe implementon me sukses objekte civile dhe industriale. Pozicioni i punes do te jete te dyqani jone qe ndodhet ne qytetin e Durresit.

Detyrat

 • Te siguroje nje sherbimi cilesor ndaj cdo personi qe paraqitet prane banakut duke i sherbyer atij me informacion, ofertim dhe plotesim kerkesash ne perputhje me procedurat e kompanise.
 • Te informoje klientet lidhur me karakteristikat e produktet qe ofrohen prane dyqanit dhe sqarimet e nevojshme ne sherbim te plotesimit te kerkesave nga stoku i dyqanit apo magazines se kompanise.
 • Te realizoje procesin e shitjes, dorezimin e mallit sipas kerkeses se klientit,faturimin dhe arketimin e saj.
 • Te evidentoje dhe informoj lidhur me mungesat e stokut qe ve re ne dyqan.
 • Te ndjeke furnizimin e dyqanit nga magazina qendrore duke hartuar kerkesen per plotesimin e treguesve te stokut si dhe duke ndjekur procedurat e kompanis per kete process.
 • Te kontrolloj gjendjen inventarit.

Kualifikimet

 • Te kete njohuri te mira mbi materialet elektrike (njohurite teknike perbejne avantazh).
 • Te kete njohuri baze te Microsoft Office dhe te kete punuar me perpara me regjistrim faturash malli (Hyrje-Dalje produktesh).
 • Te kete eksperience ne fusha te ngjashme.
 • Preferohet mosha 25-35 vjec.
 • Duhet te kete aftesi shume te mira komunikuese me klientet.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
 • Aftesi per te punuar ne grup.
 • Te ruaje konfidencialitetin.

Kandidatet mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne ehallvaxhiu@itegrup.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.