Perfaqesues Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 19, 2021
  • Applications 0
  • Views 70
Job Overview

Vibtis kërkon Përfaqësues Shitje – Vibtis është kompania e duhur për ty!

Ejani të punoni si Përfaqësues Shitje në një nga kompanit më të mëdha në Shqipëri e cila ofron përfitime të jashtëzakonshme dhe mundësi avancimi në karrierë dhe ambjent për të mësuar.
Vibtis shpk është një kompani shqiptare, e ndodhur në Tiranë, me mbi 10 vjet përvojë të suksesshme në treg. Shumë ambicioze, synon të furnizojë dhe mbështesë tregun Shqiptar dhe të Kosovës, me produkte dhe zgjidhje inovative dhe me cilësi të lartë në industritë: Punime Civile dhe Infrastrukturë, Energjitike, Sistemet e trajtimit të ujit dhe mbeturinave, Makineri dhe Pajisje

Ne jemi më të mirët dhe kërkojmë për më të mirët!

Pozicioni:
Ne po kërkojmë Përfaqësues Shitje me aftësi të shkëlqyera në shitje dhe negocim.

Përfitimet:
• Ofrojmë programe shumë të mira mentorimi për punonjësit tanë.
• Rritje dhe mundësi avancimi.
• Paketa e përfitimeve shumë konkurruese

Adresa:
“VIBTIS” sh.p.k është e pozicionuar në VIBTIS shpk. Rruga Dervish Hima, Qendra Arena, Hyrja C kati i 5 -të, Tiranë, Shqipëri

Kush duhet të aplikojë?
Nëse ke përfunduar Fakultetin e Ekonomisë ose Inxhinjerise Elektrike, je më i miri. Ke eksperiencë në shitje deri në tre (3) vite në fushën e materialeve elektrike. Je i motivuar për të punuar në një ambjent ku ke mundësi të tregosh talentin tënd 100%  atëherë;

Vibtis është kompania e duhur për ty!
Apliko në hr@vibtis.al dhe na trego që je më i miri!

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.