Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 48
Job Overview

Billa & Co Shpk një kompani e re, dinamike, me rritje vit pas viti, në fushën e tregtimit të pllakave, parketit dhe hidrosanitareve, kërkon:

Përfaqësues/e Shitjesh në Showroom.

Detyrat

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Realizon aktivitetin e shitjes me qëllim arritjen e objektivave të paracaktuara;
 • Të orientojë dhe sugjerojë tek klientët produktet dhe cmimet më të mira, duke u mbështetur në kërkesat e tyre;
 • Të ketë përgjegjësi për mirëmbajtjen, organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sektorin përkatës;
 • Të ndjek procesin e shitjes deri në mbërritjen e porosisë pranë klientit;
 • Të përgatisi preventivin e artikujve të shitur për klientin;
 • Të menaxhojë ekspozitën ku përfshihet përditësimi i artikujve të rinj dhe sugjerimi i vendosjes së produkteve;
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të ketë eksperiencë në shitje, përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe organizative;
 • Të bashkëpunojë në grup;
 • Të jetë person i shkathët dhe korrekt.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në me fotografi në adresën e mëposhtme: hr@billa.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Billa&Co Shpk.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.