Pergjegjese Finance

Punajuaj
 • Post Date: December 29, 2021
 • Apply Before: May 27, 2022
 • Applications 0
 • Views 0
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.
Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Pergjegjese Finance

Detyrat

 • Udheheq dhe mbikqyr punen e perditshme te punonjesve te Departamentit te Finances.
 • Eshte pergjegjes per interpretimin dhe shpjegimin e legjislacionit fiskal tek punonjesit e departamentit.
 • Kryen analiza financiare dhe eshte pergjegjes per mbledhjen dhe kontrollin e raporteve financiare te shoqerise.
 • Perpilon pasqyrat e te ardhurave dhe shpenzimeve.
 • Ndihmon gjate hartimit te planeve financiare, buxhetit dhe raporteve financiare te aktivitetit te shoqerise.
 • Mbart, mbron dhe perhap kulturen e shoqerise tek punonjesit ne varesi dhe koleget.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet ne Fakultetin e Ekonomise (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
 • Te kete 3-5 vite eksperience pune si Financiere ne kompani te ngjashme;
 • Te kete njohuri mbi legjislacionin fiskal;
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5;
 • Te kete aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim dhe menaxhim performance;
 • Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
 • Te kete aftësi të mira drejtuese dhe organizative;
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

Procedura e Aplikimit:
Te interesuarit te kene keto dokumenta: Cv dhe leter kerkese; Kopje te Diplomes; Liste te notave, te sigluar nga sekretariati i fakultetit; Leter reference nga punedhenesi i meparshem; Certifikata te ndryshme qe zoteron;
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën: Email: hr@globe.al
Whatsapp: 0676027237 

 
Ose dorëzoni CV-në tuaj në adresën: Rr”Kavajes, Nd.124, H.10, Kati 2
Mirëpresim cdo kandidat që plotëson kriteret e mesipërme!

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.