Përkthyes/Interpretues Kineze(Mandarin)

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë:

Përkthyes/Interpretues  Kineze(Mandarin) – Shqip dhe Shqip – Kineze(Mandarin)

Kualifikimet

Kriteret:

 • Të jetë njohës i mirë i gjuhës kineze(Mandarin).
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë njohuri bazike ne përdorimin e kompjuterit.
 • Patenta përbën avantazh.
 • Pagë e kënaqshme dhe kushte të mira pune.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në adresën prosperousglbohr@gmail.com ose të na telefonojnë në: +355692639295

Adresa: Shkembi i Kavajes, Durres

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.