Përkthyes/Interpretues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 73
Job Overview

Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë: Përkthyes/Interpretues (Anglisht – Shqip)

Kualifikimet

Kriteret:

 • Të jetë njohës i mirë i gjuhës Angleze.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.
 • Të ketë patentë.
 • Pagë e kënaqshme dhe kushte të mira pune.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në adresën prosperousglbohr@gmail.com ose të na telefonojnë në:  +355 69 263 9295

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.