Piktor/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 25
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.
Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Piktor.

Detyrat

Kandidati duhet te punoje piktura ne varesi te punes.
-Kandidati duhet te punonje te gjitha llojet e pikturave te Galerise se Artit.

Kualifikimet

-Te kete mbaruar Akademine e Arteve dega: Pikture
-Te kete eksperience ne kete fushe.
-Perparesi do kene kandidatet te cilet kane mbaruar Masterin dega: Pikture
-Kandidatet mund te paraqesin sebashku me cv te tyre nje permbledhje te puneve kryesore qe kane punuar.

Adresa:  Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” , A0/1, Selite, Tirane. Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën email: hr@agikons.com, ose te kontaktojne ne numrin e kontaktit: 0684052085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.