Pjatalarës/Ndihmës në kuzhinë

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 55
Job Overview

Prosperous Globe Human Resources Company Limited kërkon te punësojë:

Ndihmës/e në kuzhinë

Detyrat

 • Të kujdeset për pastërtinë dhe mirëmbajtjen e ambientit të kuzhinës.
 • Të asistojë kuzhinierët në pastrimin dhe larjen e serviseve të kuzhinës dhe të përbërsve ushqimorë.
 • Të ndjekë udhëzimet e stafit të kuzhinës dhe të kryejë me përpikmëri të gjithë detyrat që i ngarkohen.
 • Ofrohet pagë e kënaqshme dhe kushte të mira pune.

 

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +355 69 263 9295

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.