Prezantuese Produkti

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 16
Job Overview

Luxury Bedding Shpk kerkon te punesoje Prezantuese Produkti

Ofrohet:
Pagese dhe motivime shume te kenaqeshme

Kualifikimet

 • Kerkohen persona te cilet jane bashkepunues;
 • Te jene te motivuar per punen;
 • Korrekt dhe te pergjegjshem;
 • Mosha 20-30 vjece.

Te interesuarat te dergojne cv ne adresen e emailit:  marketing@luxurybedding.al
ose te kontaktojn ne numrin e telefonit: 0692020114

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.