Produkt Menaxher

Punajuaj
 • Post Date: January 12, 2022
 • Apply Before: May 13, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.   Pozicioni Vakant: Menaxher Produkti

Detyrat

 • Ndjekja e plote e ecurise se produktit duke filluar nga blerja deri ne shitje
 • Negocim me furnitoret dhe percaktim i cmimeve
 • Perzgjedhja e produkteve sipas fushatave te marketimit
 • Perpilimi i raporteve mbi ecurine e produkteve etj.

Kualifikimet

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

 • Te kete perfunduar arsimin e larte, preferohet Menaxhim, Marketing, Inxhinieri
 • Te kete njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze ( te folur dhe te shkruar)
 • Te kete Eksperience minimalisht 3 Vjet ne te njejtin pozicion ne nje kompani te ngjashme
 • Te kete njohuri shume te mira ne perdorimin e programit Excel I disponueshem per te udhetuar brenda dhe jashte Shqiperise

Aftesite:

 • Aftesi Kerkimore
 • Aftesi Analitike
 • Fleksibilitet
 • Aftesi Komunikimi
 • Aftesi Prezantimi
 • Aftesi ne perpilim Raportesh
 • Aftesi per Menaxhimin e Kohes etj

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresen e emailit : hr@globe.al 

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme .

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.