Programues Magento Frontend/Backend Developer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Ne jemi duke kërkuar për një Zhvillues Magento Frontend / Backend me aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve dhe punën në grup.
Kandidati duhet të jetë në gjendje të ndjekë në mënyrë të pavarur projektet e zhvillimit dhe të mbështesë një ekip Frontend në zbatimin/konfigurimin e Magento.

Detyrat

Teknologjitë:
• Njohuri të shkëlqyera të HTML, CSS, SASS
• Njohuri të shkëlqyera të Javascript, jQuery
• PHP
• Magento
• Bootstrap
• Twig
• Përvojë në përdorimin e webpack, npm, gulp
• Përvojë në përdorimin e GIT

Kualifikimet

Softskills:

• Aftësia për të ofruar mbështetje për projektet Magento anëtarëve të tjerë të ekipit të Frontend që nuk janë të njohur me të.
• Njohuri të gjuhës angleze.

Plus:
• Njohuri të framework-eve PHP si Symfony / Laravel
• Njohuri bazë të gjuhës italiane

Cfare ne ofrojme :

 •  Kompensim adekuat dhe një mjedis pune konstruktiv
 • Mundësi rritjeje duke punuar me kolegë ndërkombëtarë.

 

Adresa: Rruga Ndre Mjeda, Rezidenca Alba, Kati i trete, shkalla 1, kulla Veriore
JOOO Shpk eshte kompani simoter e kompanise italiane NOOO Agency
www.nooo.it

Emaili Kontaktit:  jobs@nooo.it,  shpetim.dushku@jooo.agency [CC]
Nr Kontaktit: 0695384193

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.