Project Leader

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 18, 2021
 • Apply Before: June 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 40
Job Overview

Project Leader

Përshkrimi

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për institucione dhe biznese të mëdha në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish.
Këtë vit jemi zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo. Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji
dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit, në një epokë ku financa nuk funksionon pa tekonologjine.

Çfarë do të bëni:
Do të jeni përgjegjës për zbatimin e projekteve nga a në z. Do të menaxhoni ekipin tuaj dhe do ju kërkojme të jeni LIDER i cili vendos skuadrën përpara vetes.
Nuk duam që të bërtisni, por të mendoni dhe të jeni të durueshëm.

Cfarë Ofrojmë:
Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën,
e cila do t’ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje.
Do të punësoheni menjëherë nëse e kaloni trajnimin me sukses.

Detyrat

 • Kuptimi i Kërkesave të Klientit.
 • Drejtimi i Projekteve të Implementimit.
 • Drejtim i Skuadrës Dorëzim i Projektit në Kohë.
 • Përgatitje Plan Pune dhe Dokumentim.

Kualifikimet

 • Diplomë Bacelor dhe Master.
 • Aftësi në Komunikim.
 • Aftësi Lidershipi.
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze.
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Shqipe.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion vizito https:/www.zero.com.al/jobs dhe plotëso të dhënat.

Si të aplikoni

https://www.youtube.com/watch?v=i31TX_hSdOY

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.