Punetor i Sallave te Eventeve

Punajuaj
 • Post Date: November 17, 2021
 • Apply Before: January 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Ushqimit dhe te Pijes (Food & Beverage Department).

Nese jeni te pasionuar pas ketij profesioni, te fokusuar tek klienti, te vemendshem ndaj detajeve dhe te afte per te punuar ne grup atehere jeni kandidati i duhur per ne!

Pozicioni i Punes: 
  Punetor i Sallave te Eventeve

Detyrat

Punetori i Sallave te Eventeve eshte pergjegjes per:

 • Pergatitjen e Setup-it te sallave sipas llojit te eventit qe do te zhvillohet dhe kerkesave te klientit;
 • Mirembajtjen e sallave dhe te pajisjeve; Sistemimin dhe pastrimin e zonave te magazinimit;
 • Asistimin ne kryerjen e inventareve te pajisjeve te eventeve;
 • Komunikimin dhe koordinimin me Koordinatorin e Banketeve, per menyren e pergatijes se sallave, etj.

Kualifikimet

Kualifikimet minimale:

 • Preferohet eksperience e meparshme ne hoteleri ose bankete;
 • Disponueshmeri per te punuar me turne;
 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.

Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail. hr@plazatirana.com

*Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do t’i shperndahet asnje pale te trete.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.