Punetor Magazine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 34
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Punetor Magazine / Ndihmes Transportues 

Detyrat

 • Sistemim i produkteve
 • Ngarkim dhe qarkullim i produkteve me pergjegjesi inventariale

Kualifikimet

 • Te jete i gatshem per te punuar me turne .
 • Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt.
 • Te disponoje leje te drejtimit te automjetit.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat : Email : hr@globe.al

Whatsapp: 0676027237 

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme. Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.