Punëtor Magazine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 10
Job Overview

Punon për mirëmbajtjen e magazinave të Fashion Group dhe ndjek ngarkim shkarkimet e importeve – eksporteve që bën kompania

Detyrat

· Përgjegjës për ngarkim – shkarkimin e mallit kur mbërrijnë furnizimet
· Ndihmon dyqanet për lëvizje të ndryshme të mallit
· Përgjegjës për sistemimin e magazinave të kompanisë sa herë që kërkohet
· Përgjegjës për mirmbajtjen e mjeteve të punës
· Ndjek punët fizike dhe operacionale të magazinës

Kualifikimet

  • Të punojë në grup dhe të ketë komunikim të mirë.
  • Të jetë i fortë fizikisht.

CV-të duhet të dorëzohen (ose dërgohen) në adresën hr@fashiongroup.al
ose kontakt: 0696385363

Pas selektimit do të kontaktohen vetëm kadidatët e përzgjedhur.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.