Punetor Magazine

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Kompania ITALINOX  SHQIPERIA  kerkon te punesoje : Punetor magazine.

Detyrat

 • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin e mallit.
 • Merret me ngarkim dhe shkarkim të mallit ne cdo rast.
 • Kryen sistemimin e mallit ne magazine ne cdo rast.
 • Kryen kontrollin e mallit që del dhe hyn në magazine, bashkë me përgjegjësin e magazinës.
 • Respekton rregullat e brendshme të magazinës.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar Arsimin e mesëm.
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.
 • Preferohet të perdorë pirunin.
 • Te jete i aftë të punoje në grup.
 • Mosha e preferuar: 20-35 vjec.

Nese jeni te interesuar kontaktoni ne email  italinox@italinoxshqiperia.com ose nr telefoni +355693399756.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.