Punetor Magazine

Punajuaj
  • Post Date: January 13, 2022
  • Apply Before: May 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Kompania Autopasion SH.A kerkon te punesoje punetor magazine per filialin e saj, me vendndodhje ne Tirane. Vendi i lire eshte vakant per meshkuj me eksperienc dhe pa eksperience, deri ne moshen 30-vjec.

Pagesa eshte e kenaqshme. Per me shume informacion ju lutem na konktaktoni duke na derguar te dhenat personale ose CV-tuaj ne adresen e email-it ersikambo@autopasion.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.