Punetor Magazine

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 15, 2021
  • Apply Before: January 14, 2022
  • Applications 0
  • Views 13
Job Overview

Kërkohet Punetor Magazine.

Detyrat

Punetor i magazines do te jete pergjegjes per:
• Mban pastër dhe të rregullt magazinën duke u përkujdesur në mënyrë ditore;
• Sistemon në mënyrë të vazhdueshme kategorinë për të cilën është përgjegjës apo që i delegohet nga supervizori i magazinës;
• Përgatit porosinë e artikujve për departamentet sipas kërkesës;
• Kujdeset që gjatë lëvizjes së mallit në ambjentet e magazinës, produktet të mos dëmtohen dhe të jenë gati për shitje në gjendje perfekte;
• Bën pranimin e furnizimit sipas udhëzimeve të supervizorit të magazinës;
• Bën shkarkimin e kamionit me mjetet e kompanisë.

Kualifikimet

• Arsim i mesëm ose i lartë.
• Të paktën një vit përvojë në magazinim.

Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e-mail: burime.njerezore91@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.