Punetor Magazine

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: November 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 18
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.

Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Detyrat

Detyrat/Pergjegjësit

 • Sistemim I Produkteve
 • Ngarkimi dhe qarkullimi i produkteve

Kualifikimet

 • Te jete I gatshem per te punuar me turne .
 • Te jete person I pergjegjshem dhe korrekt.

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 355676027237 ose te dergojne Cv e tyre ne adresen emailit : hr@globe.al.
Adresa : Kashar ,Mezez ,Rr.Kasem Shima ,Tirane

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.