Punetor Magazine

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: November 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 29
Job Overview

Big Market eshte ne kerkim te nje: Punetori Magazine (Magazina qendrore PRUSH).

Detyrat

 • Nxjerr porosite e marketeve.
 • Faturon saktë faturat sipas porosisë dhe i kolon ato nën përgjegjësinë e magazinierit.
 • Mban përgjegjësi për dorëzimin e faturave magazinierit.

Kontakt ne: E-mail: hr@tcc.al Whatsapp: +355 69 406 5550.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.