Punetor Magazine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 17, 2021
  • Apply Before: January 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 8
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Punetor Magazine / Ndihmes Transportues 

Detyrat

1-Sistemim i Produkteve.
2-Ngarkim dhe Qarkullim i Produkteve me pergjegjesi Inventariale.

Kualifikimet

1-Te jete i gatshem per te punuar me turne.
2-Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt.
3-Te disponoje leje te drejtimit te automjetit.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresat email: hr@globe.al 
Whatsapp: +355676027237     
Ose dorezoni CV ne adresen Rr”Kavajes”, Nd.124,H.10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet!

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.