Punetor magazine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 11
Job Overview

Shoqeria operon ne sistemet kondicionimit.

Kerkohet punetor magazine per sistemimin e pajisjeve te kondicionimit.

Ofrohet pozicion pune me kontrate te rregullt pune dhe kushte te kenaqshme.

Kualifikimet

Kandidati duhet te dije te perdore makineri si transpaleta per sistemimin e mallit.

Te jete i kujdesshem dhe i pergjegjshem.

Eksperienca perben perparesi.

 

Te interesuar te dergojne email ne adresen info@uni-klima.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.