Punetor Magazine

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 1, 2021
 • Applications 0
 • Views 60
Job Overview

Punon për mirëmbajtjen e magazinave të Fashion Group dhe ndjek ngarkim shkarkimet e importeve – eksporteve që bën kompania.

Detyrat

 • Është përgjegjës direkt për ngarkim – shkarkimin e mallit që vjen për llogari të Fashion Group.
 • Ndihmon Dyqanet në punën e përditshme në lidhje me lëvizje të ndryshme të mallit për nevojat që kanë.
 • Është pergjegjës për sistemimin e magazinave të FGA sa herë që kërkohet.
 • Mirëmban mjetet e punës dhe kujdeset që në fund të ditës së punës ato janë magazinuar në vendin e duhur.
 • Është disponibël kur i kërkohet të punojë dhe jashtë ambjenteve të FGA, por për llogari të Fashion Group.
 • Ndjek çdo punë që lidhet me punën fizike.

Kualifikimet

 • Të punojë në grup dhe të ketë komunikim të mirë.
 • Të jetë i fortë fizikisht.

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre dhe letrën e motivimit në adresën hr@fashiongroup.al me subjekt Punëtor Magazine.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.