Punetor Magazine (M)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 64
Job Overview

ALKOS GROUP ALBANIA, Distributori Ekskluziv per tregetimin e markave te njohura nderkombetare ne fushen e Kozmetikes dhe te Kujdesit personal, me Zyra Qendrore ne Autostraden Tirane – Durres, km 12, kerkon te rekrutoje staf per pozicionin: Punetor Magazine (M)

Qellimi i Pozicionit: Kryen proceset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dhe levizjeve te mallrave se magazines sipas udhezimeve perkatese.

Pozicioni: Punetor Magazine (M)

Vendndodhja: Vore, Tirane;

Kontrata: Sipas Kodit te Punes;

Transporti i siguruar nga Kompania

Aplikimet mbyllen: 10.01.2022

Detyrat

 • Shkarkon mallrat e ardhura duke i vendosur neper paleta te ndara sipas kodeve me shpejtesi e saktesi dhe pa i demtuar ato.
 • Ngarkon mallrat qe jane per te dale me shpejtesi e saktesi dhe pa i demtuar ato.
 • Pergatit porosite se bashku me Kontrollorin.
 • Raporton ne menyre te menjehershme tek supervizori cdo demtim ose parregullsi qe vihet re.
 • Grumbullon dhe mbeshtjell mallrat ne paleta, te ndara sipas kodeve para se ato te levizen nga nje pozicion tek nje tjeter.
 • Perdor pajisjet e duhura mbrojtese.
 • Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
 • Te jete i afte te beje pune fizike.
 • Te jete fleksibel me oraret.

Mirepresim te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne aplikimin e tyre ne adresen o.cela@alkosgroup.al

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.    

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.