Punetor Ndertimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 29, 2021
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice.  Kompania po kerkon te zgjeroj stafin e saj, ne pozicionin PUNETOR NDERTIMI.

Kualifikimet

Kandidatet e interesuar preferohen te kene eksperience te meparshme pune ne fushen e ndertimit.  Mosha e kerkuar deri ne 50 vjec.

Orari i Punes: 07:30 – 16: 00.  30 min pushim dreke.    Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1, Selite, Tirane. Kontakt: 068 40 56 085.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.