Punetor / Ndihmes Punetor

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 15, 2021
  • Applications 0
  • Views 22
Job Overview

MVA COMPOSITI ALB:

Eshte nje kompani qe operon prej me shume se 4-vjetesh ne tregun Shqiptar
ne fushen e prodhimit e cila kerkon te zgjeroje stafin *Meshkuj-Femra* ne pozicionet:

-Puntor ose Puntore i thjeshte ndihmes
-Puntor per Montim Cmontimin e produkteve
-Puntor me ose pa experience ne perdorimin e fresiblit per prerje dhe lucidim
-Puntor me ose pa experience ne stukim dhe gerryerje te materialeve plastike
-Lyerje me pistolete te materialeve plastike

Kualifikimet
-te kete deshire per te mesuar
-te bashkpunoje ne grup
-preferohet mosha 22-55- vjec

Paga eshte shume e kenaqshme duke filluar nga 39000-60000 lek ne muaj

**TRANSPORTI FALAS**
Te interesuarit duhet te kontaktojne Cel: 06945697200692547004
Adresa: Mbikalimi i fllakes, rruga Xhafzotaj-Fllake

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.