Punetor Prodhimi dhe Montimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 83
Job Overview

Mund të jesh pjesë e Departamentit të Prodhimit të kompanisë F&M Reklama si ndihmës ose specialist. Di të përdorësh veglat e punës? Dëshiron të punosh në një fabrikë me kushte bashkëkohore? Ke eksperiencë pune në kompani të tjera prodhimi? Je i kujdesshëm ndaj detajeve?

Kualifikimet

 • Të kesh arsimin e mesëm;
 • Preferohet mosha 25-40 vjeç;
 • Zotërim patente klasi B;
 • Të mos kesh problem punën në lartësi.

 

Fabrika ndodhet vetëm 6.5km nga Qendra e Tiranës, sapo kalon Kombinatin.
Je i interesuar?
Kontakto në numrin 067 60 42 013

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.