Punetor

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 10, 2021
  • Applications 0
  • Views 92
Job Overview

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit.
Gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat PintoColor dhe produktin e polisterolit Termax.
Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj kerkon te punesoje 5 (pese) Punetor .

Kualifikime:

1.Te kete eksperience pune ne perpunimin e mermerit Gres-Porcelanit si dhe fusha te ngjashme, preferohet me eksperience mbi 2 vite.
2.Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune.
3.Te jete serioz dhe energjik.
4.Preferohen Kandidate me vendbanim ne Durres.

Paga është e negociueshme në varësi të përvojës së punës si dhe aftësive të kandidatit.

Dërgoni CV në adresën    hr@brunes.al
Për çdo sqarim na shkruani ose telefononi në numrin +355697070978

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.