Punonjës Magazine

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Fashion Group është pjesë e Balfin Group e specializuar në shitjen me pakicë të veshjeve dhe aksesoreve dhe ka ekskluzivitetin në Shqipëri për një numër markash ndërkombëtare për veshjet si Prenatal, Mango, Okaidi, Geox, Golden Point, Springfield, Carpisa, Parfois, Cortefiel, Women’Secret  .  

Pozicioni: Punonjës Magazine

Detyrat

 • Përgjegjës për ngarkim – shkarkimin e mallit kur mbërrinë furnizimet.
 • Ndihmon dyqanet për lëvizje të ndryshme të mallit.
 • Përgjegjës për sistemimin e magazinave të kompanisë sa here që kërkohet.
 • Përgjegjës për mirmbajtjen e mjeteve të punës.
 • Ndjek punët fizike dhe operacionale te magazinës.

Kualifikimet

 • Të punojë në grup dhe të ketë komunikim të mirë
 • Të jetë i fortë fizikisht

Emaili i aplikimit: hr@fashiongroup.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.