Punonjes Magazine Sistemues Vore

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Kompania DEGERT AUTO SH.A kerkon te punesoje dy Punonjes Magazine ne dyqanin/magazinen e saj ne Vore dhe Berxulle .

Detyrat

 • Mban paster dhe te rregullt magazinen duke u perkujdesur ne menyre ditore;
 • Sistemon ne menyre te vazhdueshme kategorine per te cilen eshte pergjegjes apo qe i delegohet nga pergjegjesi i magazines;
 • Pergatit porosine e artikujve per departamentet sipas kerkeses;
 • Kujdeset qe gjate levizjes se mallin ne ambjentet e magazines produktet te mos demtohen dhe te jene gati per shitje ne gjendje perfekte;
 • Ben shkarkimin e kamionit me mjetet e kompanise;

Kualifikimet

 • Te kete eksperience mbi 2 vite ne fushen perkatese;
 • Preferohen kandidate mbi moshen 25 vjec;
 • Te kete perfunduar arsimin e mesem;
 • Te kete aftesi te mira bashkepunuese dhe te punes ne grup;
 • Te karakterizohet nga pergjegjshmeri e larte ne pune;
 • Te kete njohuri mbi furnizimin shperndarjen dhe procese te pergjithshme te magazinimit.

Kandidatet e interesuara te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e  e-mailit burimenjerezore@degertauto.com
Kontakt : +355 69 60 58 830

Adresa ku do te realizohen intervistat : Rr.Dritan Hoxha,Blloku Ginatash Laprake, Ju Mirepresim !

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.