Punonjës sherbimi/ kamarier/ banakier/ punonjes ne mense” – Kompania italiane GNV

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 4, 2021
  • Applications 0
  • Views 98
Job Overview

Punesim ne anije -Punonjës sherbimi/ kamarier/ banakier/ punonjes ne mense” – Kompania italiane GNV

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për
“Punonjës sherbimi/ kamarier/banakier/ punonjes ne mense ” ne tragete pasagjeresh.


Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.


Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj .
Kontrate pune 4+2 muaj, me te drejte rinovimi.
Kosto e jeteses e paguar nga kompania.

Kandidatet e interesuar per te punuar ne nje ambient pune prej te cilit perfitimet jane te shumefishta,
te aplikojne duke derguar CV me emailne info@tstsgroup.com


Per informacione te metejshme mund te na kontaktoni ne numrat e telefonit 0672030610 ose 0672030620.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.