Punonjes zyre

Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Apply Before: June 15, 2022
  • Applications 0
  • Views 38
Job Overview

Kompania Bodini Travel kerkon nje punonjes zyre (djale) si guide, agjent turizmi dhe per te dhene makina me qera.

Kriteret e punesimit:
-Eksperience e meparshme pune.
-Te jete i komunikueshem me klientet
-Te jete njohes i gjuhes angleze
-Te zoteroje patente makine
-Arsim i larte

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne kete numer telefoni: +355 68 200 8812
Adresa: Rruga Mine Peza

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.