Punonjese Pastrimi

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Apply Before: March 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Edipack është prodhuesi më i madh dhe i suksesshëm i paketimit në Shqipëri me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letres dhe kartonit. Prej vitit 2003 vazhdojmë prodhimin e kutive të kartonit dhe të ambalazhimit, gjithashtu jemi shpërndarës të letrës së ambalazhimit si produkt i ndërmjetëm për prodhuesit vendas të paketimit

Detyrat

 • Pastrimin dhe sistemimin e zyrave të shoqërisë;
 • Zbaton rregulloren së brendëshme të shoqërisë;
 • Pregatit ushqimin për punonjësit që jetojnë brenda ambjenteve të shoqërisë.

Kualifikimet

-Te kete pervoje pune te meparshme ne te njetin pozicion.
-Te jete e pergjegjeshme dhe e komunikueshme ne ambientet e punes.
-Te jete person i besueshem dhe te udhehiqet nga transparenca dhe besueshmeria, si dhe korrektesia.
-Te kete aftesi ne gatim.
-Te zbatoj rregulloren e brendëshme të shoqërisë;

Te gjithe te interesuarit te dergojne nje Cv ne adresen e emaili: zyrajuridike@edipack.al ose te telefonojne ne numrin e telefonit: 0697014871.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.