Punonjese Pastrimi ne Dhoma

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 17
Job Overview

Maritim Hotel Plaza Tirana po kerkon kandidate te pershtatshem per pozicionet e lira ne Departamentin e Housekeeping (Pastrimit).
Pozicioni:  Punonjese Pastrimi ne Dhoma

Detyrat

QELLIMI I PUNES: Te pastroje numrin e caktuar te dhomave sipas standartit te pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli. 

PERGJEGJESITE KRYESORE:

 • Te sigurohet qe te gjitha zonat qe jane nen pergjegjesine e saj jane te mirembajtura ne nivelet me te larta te pastertise dhe rregullsise.
 • Te mirembaje uniformen, pajisjet, carcafet etj sipas standarteve te percaktuara.
 • Te sigurohet qe dhomat jane pastruar, furnizuar dhe kontrolluar sipas percaktimeve perkatese.
 • Te mirembaje krevatet, dysheket dhe jastiqet sipas standarteve.
 • Te ndryshoje dhe rregulloje carcafet, furnizimet e dhomes, perdet, dushet.
 • Te informoje Recepsionin per statusin e dhomes.
 • Te regjistroje sendet e humbura dhe te saktesoje detajet.
 • Te monitoroje dhomat VIP dhe te ndihmoje me kerkesa te vecanta.

Kualifikimet

 • Preferohet te kete minimumi 2 vite eksperience ne hoteleri.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup.

Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail. hr@plazatirana.com

*Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do t’i shperndahet asnje pale te trete.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.