Punonjese Pastrimi (per baret/restorantet/sallat e konferencave) Sanitare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 32
Job Overview

Maritim Hotel Plaza Tirana po kerkon kandidate te pershtatshem per pozicionet e lira ne Departamentin e Housekeeping (Pastrimit).
Pozicioni: Punonjese Pastrimi 

Detyrat

Detyrat Kryesore:

 • Te siguroje nje nivel te larte te higjenes dhe pastertise ne te gjitha ambientet e hotelit, perfshire baret, restorantet, sallat e konferencave etj.
 • Te sigurohet qe klientet te marrin nje sherbim me cilesi maksimale ne perputhje me standartet e hotelit.
 • Te perdore ne menyren e duhur dhe te sigurt produktet dhe pajisjet e pastrimit.

Kualifikimet

 • Preferohet te kete minimumi 2 vite eksperience ne hoteleri.
 • Aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup.

Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail. hr@plazatirana.com

*Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergeruar nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do t’i shperndahet asnje pale te trete.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.