Punonjese perpunimi

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 26, 2021
  • Applications 0
  • Views 98
Job Overview

Ofrojme vend pune punonjes/e perpunimi

Kerkojme :
· Te jene te komunikueshem
· Ti pershtaten orarit te punes te percaktuar qe ne fillim e punes
· Pranojme aplikant dhe pa eksperience te meparsheme ne kete poziocion pune

Ofrojme :
Page shume te mire
Kushte komode pune
Nje dite pushimi ne jave

Te interesuarit per pozicionin
Nr kontakti +355697014599 / email: Punesim@proper.al

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.