Puntor Magazine/Sistemues

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 7, 2021
 • Applications 0
 • Views 78
Job Overview

NJOFTIM PUNE Profili i Grupit Balfin: Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, eshte nje nga grupet investuese me te rendesishme dhe me te suksesshme ne rajonin e Ballkanit Perendimor.Gjeografikisht, Grupi BALFIN eshte i pranishem ne Austri, Shqiperi, Kosove, Bosnje dhe Hercegovine, Maqedoni Veriore, Mali i Zi dhe Holande, me afersisht 6’000 punonjes ne total. Aktivitetet e Grupit BALFIN perfshijne zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive te patundshme, shitjet me pakice, industrine minerare, sistemin bankar, turizmin, energjine, logjistiken,etj. Grupi BALFIN po rritet ne menyre te qendrueshme dhe kontribuon ne permiresimin e jeteses se komuniteteve permes zhvillimit ekonomik, prezantimit te ideve te reja, punesimit dhe investimeve sociale.

Kid Zone shpk eshte pjese e Balfin Group i specializuar ne shitje me pakice ku tregton ne ambientet e tij artikuj te ndryshem per femije si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje dhe aksesore te shumellojshem per shtepine tuaj.

Pozicioni: Punetor Magazine/Sistemues

Departmenti: Operacional

Vendodhja:  Jumbo TEG/Jumbo QTU

Permbledhja e Pozicionit: Nje Punetor magazine eshte pergjegjes per stokun fizik te dyqanit ne magazine, mirembajtjen, operimin e magazines si funksion operacional. Pranimin e furnizimeve, pranimin dhe dergimin e transfertave, sistemimin dhe mirembajtjen e kategorive dhe qarkullimin e mallit ne magazine dhe ne dyqan

Detyrat

Detyrat

 • Mban paster dhe te rregullt magazinen duke u perkujdesur ne menyre ditore;
 • Sistemon ne menyre te vazhdueshme kategorine per te cilen eshte pergjegjes apo qe i delegohet nga supervizori i magazines;
 • Pergatit porosine e artikujve per departamentet sipas kerkeses;
 • Kujdeset qe gjate levizjes se mallin ne ambientet e magazines produktet te mos demtohen dhe te jene gati per shitje ne gjendje perfekte;
 • Ben pranimin e furnizimit sipas udhezimeve te supervizorit te magazines;
 • Ben shkarkimin e kamionit me mjetet e kompanise.

Kualifikimet

Kualifikimet

 • Arsim i mesem ose i larte
 • Te pakten nje vit pervoje ne magazinim
 • Njohja e gjuhes Angleze dhe/ose gjuhe te tjera do te perbenin avantazh
 • Njohja e paketes Microsoft Office perben avantazh.

Menyra e aplikimit*:

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike hr@jumbo.al  Ose na kontaktoni ne numrat e meposhtem:

TEG: +355686060052,

QTU: +355686077378

*Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.