Python & Javascript Developer

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 18, 2021
 • Applications 0
 • Views 56
Job Overview

Python & Javascript Developer

Përshkrimi

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për institucione dhe biznese të mëdha në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish.
Këtë vit jemi zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo. Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji
dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit, në një epokë ku financa nuk funksionon pa tekonologjine.

Çfarë do të bëni:
Nëse keni përvojë në Odoo, do të ndihmoni ekipin, zhvilloni aplikacione ose opsione në Odoo.
Nëse nuk keni përvojë, ne do t’ju ndihmojmë të trajnoheni nga koleg të huaj zhvilluesi në Odoo që do t’ju udhëheqin në integrimin me punën.

Cfarë Ofrojmë:
Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën,
e cila do t’ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje.
Do të punësoheni menjëherë nëse e kaloni trajnimin me sukses.

Detyrat

 • Bashkëpunim me Analistin e Biznesit Zgjidhje të “bugs”.
 • Ruajtje e Konfidencialitetit të Zhvillimeve.
 • Komunikimi me Menaxherin e Projektit.
 • Trajnim nga Zhvillues të Huaj.

Kualifikimet

 • Diplomë Bacelor.
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze.
 • Njohuri në Python & Javascript.
 • Njohuri në PostgreSQL Database.
 • Aftësi Bashkëpunimi me Kolegë të huaj.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion vizito https://www.zero.com.al/jobs dhe plotëso të dhënat.

Si të aplikoni

https://www.youtube.com/watch?v=i31TX_hSdOY

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.