Recepsion

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 56
Job Overview

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zonen e ish Bllokut – Tirane . Unik ne llojin e tij , hoteli eshte nje nderthurje e artit dhe arkitektures moderne. Vendodhja ne nje nga zonat me te frekuentuara te Tiranes e ben me favorit ne zgjedhjen e klienteve. Metro Hotel eshte vendi ideal per klientet e biznesit , eksploruesve te kultures dhe turizmit dhe amatoreve te sporteve te ndryshme. Kenaqesia e klientit eshte fokusi yne.

Pershkrimi i Punes/Recepsioniste
Punonjesi i recepsionit eshte pergjegjes per mbajtjen e maredhenieve me klientet e hotelit nga momenti i rezervimit deri ne largimin e tij nga hoteli.

Qellimi kryesor i ketij pozicioni eshte te interaktoje me klientet e hotelit dhe te permbushe nevojat e tyre.

Cel. : 0684093200
Email: metrohoteltirana@gmail.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYHotels
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.