Recepsionist

Punajuaj
 • Post Date: March 29, 2022
 • Apply Before: August 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 3
Job Overview

Kriteret e punes:
– Eksperience e meparshme si recepsioniste min 1 – 2 vjet
– Te jete e afte dhe e gatshme per te punuar ne grup
– Njohje e paketes Microsoft office
– Aftesi te mira komunikimi dhe organizimi
– Njohuri te gjuhes Angleze te folur dhe te shkruar, njohja e gjuheve te tjera perben avantazh.

Ofrojme:

 • Kontrate e rregullt punesimi;
 • Mundesia e punesimit ne nje kompani internacionale;
 • Mundesi rritje ne karriere;
 • Kushte shume te mira pune;
 • Page Motivuese.

Kandidatet e interesuar te dergojne nje CV ne adresen job@infinityinvestment.al me shkrimin ne subject “Recepsionist ”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.